> Kristiansund bibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Fra Ferrante til mennesker på vandring

Fra Ferrante til mennesker på vandring

Får du ikke nok av Ferrante? Møt Kristin Sørsdal, som har oversatt fem Elena Ferrante-romaner til norsk.

Sørsdal er forfatter og oversetter, i tillegg til Ferrante-bøkene har hun nylig også oversatt Alessandro Leograndes bok "Grensa - flyktningestraumen over Middelhavet".

Dessuten har hun selv skrevet romanen "Mare" om den samme aktuelle tematikken, mennesker på flukt over havet. På biblioteket får du høre mer om arbeidet hennes og reisene som har ført henne til disse bøkene.

Torsdag 9 mars. kl. 19

Gratis adgang, velkommen!

Billett til foredraget (for å være sikret plass om det blir fullt) kan reserveres/hentes på biblioteket fra torsdag 23. februar og senest onsdag 8. mars.

Bysmart_folderbanner

Under overskriften Bysmart tilbyr bibliotekene i Kristiansund, Molde og Ålesund gratis arrangementer, som en del av fylkeskommunens satsing på byutvikling, og i samarbeid med Nasjonalbiblioteket.