Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Eide bibliotek > Bruk biblioteket

Bruk biblioteket

Biblioteket – en verden av drøm og fakta.

 

Ja, biblioteket er en hel verden. Du kan faktisk finne et helt univers av kunnskap på biblioteket. Og du finner alle fortellingene, sanne og oppdiktede, de gamle og de nye, de som gir tankene noe å tygge på og vinger til drømmene dine.

Biblioteket er mer enn bøker, mer enn utlån og innlevering, men det også. Sjølsagt finner du bøker, lydbøker, filmer, CD-er, språkkurs og dataspill som du kan låne med deg hjem. Helt gratis.

Bruk-biblioteket_medium

Biblioteket er også et sted å være, for å sitte og lese, eller bare se ut i lufta. Her treffer du andre som liker å være på biblioteket. Biblioteket er sjølsagt stedet for å gjøre lekser og studere, kanskje til en mastergrad, eller kanskje studerer du slekta di, eller du skal skrive en artikkel til lokalavisa og vet ikke helt hvor du skal begynne?

På biblioteket er det bibliotekarer som hjelper deg med å finne riktig bok, eller en film, en passende sang eller et dikt, for eksempel til mors 70-årsdag. Bibliotekaren hjelper deg gjerne med å finne ordene som kan varme et morshjerte. Bare i vårt bibliotek er det mer enn 14 000 bøker og filmer, så det kan være lurt å spørre om hjelp. Kanskje trenger du å bestille noe fra et av de andre 1 000 biblioteka i Norge? Bibliotekaren fikser det.

Biblioteket er ditt. Bruk det!

Åpningstider:

Mandag  kl. 11.00 - 16.00

Tirsdag   kl. 14.00 - 18.00

Torsdag  kl. 13.00 - 16.00

Kontakt

Tlf.: 71 29 64 76
E-post: eide.bibliotek@eide.kommune.no